Disclaimer

Algemeen

Praktijk Saarloos, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer KvK 20161765, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website mariansaarloos.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Vermeld er dan wel bij dat je informatie  van Praktijk Saarloos hebt overgenomen. 

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Praktijk Saarloos streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Praktijk Saarloos aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is  Saarloos niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Prakijk Saarloos heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in supervisie, coaching en of training te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van supervisie, coaching en of training in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Praktijk Saarloos kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Praktijk Saarloos geeft geen medisch advies. Stoppen met medicatie of medische behandeling dient te gebeuren onder begeleiding van een arts.

Bij lichamelijke of psychische klachten is het raadzaam om altijd eerst een arts te raadplegen. 

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over de disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: mariansaarloos.nl